Six Colors

Undvik (eller föredra) att dela foton från Kameran med din grupp

Kamera-appen kan oavsiktligt aktivera delning av bilder i ett iCloud Delat Fotobibliotek, vilket kan leda till att bilder blandas med familjemedlemmars foton. Användare kan enkelt inaktivera denna funktion i inställningarna för att undvika oönskad delning.

Relaterade artiklar